Subsidiara din Romania a grupului BSG, Seven Hills, in domeniul imobiliar, a investit pe piata imobiliara din tara circa 500 de milioane de euro,suma pe care si-a propus sa o dubleze anul acesta atat in Capitala cat si prin investitii in provincie
"Seven Hills este de-abia la inceputul investitiilor sale in Romania. Scopul venirii noastre aici este unul pe termen lung. Vom demara, in acest an, mai multe proiecte, iar acestea vor avea drept consecinta finala mai mult confort pentru clasa de mijloc. Este important pentru noi sa dam locuinte la preturi rezonabile romanilor si de aceea evitam sa le vindem investitorilor, care le-ar revinde la un pret mai mare. Proiectele Seven Hills sunt, in mare parte, locuinte cu un nivel ridicat de confort la un pret mediu, dar exista deja discutii pentru cateva proiecte de birouri si de retail", a declarat, citat de NewsIn, directorul de marketing al companiei Seven Hills, Nimrod Zvik.

Potrivit reprezentantului companiei, Seven Hills are proiecte mari pentru anii urmatori pentru pita din Romania, iar incepand din acest an, investitiile sale se vor indreapta si spre provincie. "Extinderea urmeaza sa inceapa, foarte curand, cu proiectul rezidential Central Gardens din Ploiesti", au mai spus reprezentantii companiei.

Seven Hills dezvolta in prezent, printre altele, complexul rezidential West Park in zona Militari. Complexul se intinde in total pe 130.000 metri patrati si va fi construit pe circa cinci hectare de teren. West Park va fi compus din 19 cladiri cu un total de 1.400 de apartamente si reprezinta o investitie de 120 milioane euro.

Prima faza a proiectului, care presupune constructia a patru blocuri cu un total de 200 de apartamente se va finaliza in august 2008. Cea de-a doua faza de constructie si de vanzare presupune realizarea a cinci blocuri cu circa 500 de apartamente ce vor fi terminate pana in octombrie 2009.


Despre autor:

Wall-Street

Citeste articolul integral in Wall-Street

Sursa: Wall-Street


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.