O mare parte dintre spatiile fabricii craiovene, printre care si stadionul din Valea Rosie, vor fi relocate.
Potrivit unor surse din cadrul uzinei Electroputere, patronatul saudit al societatii intentioneaza sa schimbe locul mai multor spatii de productie. „Am inteles ca in actualul sediu administrativ ar putea functiona un hotel sau un centru de afaceri. Administratia ar putea fi mutata in fostul spital al intreprinderii“, sustin sursele respective.

Conform acestora, peste 40% din suprafata Electroputere Craiova SA ar putea sa fie degrevate de actualele activitati, aceste spatii urmind sa primeasca o alta destinatie. De exemplu, calculind la numarul de angajati, fabrica de aparataj, care se intinde pe o suprafata de 50.000 de metri patrati, ar avea nevoie la aceasta ora de maximum 10.000 de metri. Informatii oficiale urmeaza sa apara in doua-trei saptamini. Pina ca privatizarea uzinei craiovene sa devina o afacere profitabila, este clar ca noii patroni au facut o buna afacere imobiliara. Electroputere detine peste 60 de hectare de teren, care ar face pe piata aproximativ 150 de milioane de euro.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.