Razvan Mosoiu, seful diviziei Personal Systems Group (PSG) din cadrul HP Romania, sucursala liderului mondial in vanzarile de PC-uri si portabile, va parasi compania pentru a se ocupa de propria afacere in domeniul imobiliar
In varsta de 40 de ani, Mosoiu lucreaza in cadrul HP din 2002, din momentul in care s-a finalizat integrarea companiei Compaq Romania in strcutura HP Romania. Compaq, numarul unu mondial in vanzari de computere, in 2001, a fost preluat de HP pe 11 septembrie in acel an, contra sumei de 24,2 miliarde dolari, informeaza MoneyExpress.

Mosoiu si-a inceput cariera in cadrul Bull Romania, in functia de consultant tehnic, dupa care a plecat la sucursala din Romania a Digital Equipment, ca Channel Sales Manager, unde s-a ocupat de dezvoltarea canalului de distributie. Potrivit Business Standard, dupa preluarea Digital de catre Compaq, in 1999, Mosoiu si-a continuat cariera in vanzari, trecand inca o data, in 2001, prin schimbarea de sigla, de la Compaq la HP. HP este prezent in Romania din 1997, iar dupa incheierea legala a fuziunii cu Compaq Computer Corporation, HP a lansat oficial noua companie din Romania pe 24 mai 2002, punand accentul pe diversificarea ofertei de produse si solutii, pe strategia orientata spre piata si consolidarea marcii, precum si pe castigarea de clienti noi. Competitorii sai pe segmentul PC-uri si portabile sunt FSC, Dell, Acer, Assus, Toshiba, Lenovo.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.