La cel de-al doilea targ de case si apartamente din acest an, tIMOn ce se desfasoara la World Trade Center Bucuresti pana la sfarsitul acestei saptamani sunt expuse 150 de ansambluri rezidentiale care insumeaza peste 25.000 de apartamente, 1.500 de vile, locuinte de vacanta la mare si la munte, cat si proprietati in strainatate
Preturile variaza de la proiect la proiect. Daca aveti rabdare si adunati informatii de la toti expozantii, veti gasi si apartamente la preturi fara TVA de la firma de solutii imobiliare Domus, deoarece acestea sunt construite de persoane fizice, desi nu sunt blocuri de mari dimensiuni. Astfel, dupa cum arata Gandul, se pot achizitiona garsoniere de 47 de metri patrati in cartierul Titan fara loc de parcare la un pret de 85.000 de euro. Un apartament cu doua camere la Piata Marasesti cu loc de parcare inclus si care are o suprafata construita de 118 metri patrati costa 215.000 de euro.

Desi acest pret este mare comparativ cu cele din alte ansambluri rezidentiale prezentate la targ, veti mai gasi si apartamente la doua camere, in Titan cu o suprafata de 50 de metri patrati la un pret final de 100.000 de euro. Preturi mai mari sunt la apartamentele cu patru camere, care au o suprafata de 150 de metri patrati construiti, cu garaj si care poate sa coste chiar 400.000 de euro.

In schimb, Wall-Street mentioneaza ca la polul opus, cea mai ieftina locuinta promovata la expozitia din februarie a tIMOn va fi o garsoniera-studio din Egipt, care va avea un pret de 15.000 euro, iar cea mai ieftina locuinta din Bucuresti este situata in zona Titan, in ansamblul EVOcasa dezvoltat de catre Adama Holding si are un pret de 47.169 euro. Totodata, o locuinta situata in ansamblul Athos Residence din Bucuresti, dezvoltat de catre Athos Residence, are un pret de plecare de 48.000 de euro cu TVA inclus.

Cele mai scumpe locuinte de la tIMOn depasesc un milion de euro si se regasesc in proiectele Upground si Belvedere. Cea mai ieftina vila promovata la tIMOn are o valoare de 160.000 euro, iar cea mai scumpa are o valoare de 650.000 de euro.

Noutatile tIMOn sunt proiectele: Baneasa Happy House (proiect de vile si apartamente amplasat in zona Baneasa-Pipera si dezvoltat de catre Integral Tehnic), Christian House (proiect de vile amplasat in Ganeasa, promovat de catre Christian House Imobiliare), Arthemis Residence, Athos Residence (proiecte de apartamente amplasat in Voluntari si dezvoltate de catre Real Construction Companies Group), Casa Nova Residence (proiect de 800 de vile in Corbeanca promovat de catre EuroMetropola Estate), dar si Besta Residence (proiect de vile in Crevedia, pe malul Lacului Buftea, promovat de catre EuroMetropola Estate)


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.