Proiectul include constructia unui numar de 240 pana la 260 de locuinte ce dispun de locuri de parcare si spatii pentru depozitare. Potrivit Wall-Street, cumparatorii pot opta intre ateliere si apartamente cu unul sau doua dormitoare. Constructia imobilelor este asteptata sa inceapa intre al patrulea trimestru din 2008 si inceputul anului 2009, dupa ce toate actele necesare proiectului au fost aprobate.

Totodata, dupa cum arata Business Standard, Realia a dezvoltat zece centre comerciale, cu o suprafata totala de 50.000 de metri patrati, si are in constructie alti peste 200.000 de metri patrati.Pe segmentul proiectelor rezidentiale, Realia a construit pana in prezent 1.600 de locuinte si are in dezvoltare 46 de complexuri noi.

Potrivit Zf, acesta este primul proiect al dezvoltatorului spaniol in Bucuresti.In prezent, Realia detine terenuri in suprafata de 3,2 milioane de metri patrati in principal in Spania, Portugalia si Polonia, unde urmeaza sa dezvolte proiecte. Portofoliul Realia mai cuprinde 73 de cladiri de birouri, cu o suprafata de peste 400.000 metri patrati, si inca 55.