Editia de primavara a Targului Imobiliar National (tIMOn) va debuta miercuri, 20 februarie, la World Trade Center cu prima expozitie ce va aduna laolalta 35 de dezvoltatori si circa 10.000 de locuinte, transmite NewsIn.

Expozitia din februarie va promova, printre altele, noua proiecte ce vor fi lansate in premiera in cadrul tIMOn si alte 12 proiecte care vor fi prezentate pentru prima oara publicului in cadrul unei expozitii imobiliare.

Cea mai ieftina locuinta promovata la expozitia din februarie a tIMOn va fi o garsoniera-studio din Egipt, care va avea un pret de 15.000 euro, iar cea mai ieftina locuinta din Bucuresti este situata in zona Titan, in ansamblul EVOcasa dezvoltat de catre Adama Holding si are un pret de 47.169 euro.

Cele mai scumpe locuinte de la tIMOn depasesc un milion de euro si se regasesc in proiectele Upground si Belvedere. Cea mai ieftina vila promovata la tIMOn are o valoare de 160.000 euro iar cea mai scumpa are o valoare de 650.000 de euro.

Citeste si:

Noutatile tIMOn sunt proiectele: Baneasa Happy House (proiect de vile si apartamente amplasat in zona Baneasa-Pipera si dezvoltat de catre Integral Tehnic), Christian House (proiect de vile amplasat in Ganeasa, promovat de catre Christian House Imobiliare), Arthemis Residence, Athos Residence (proiecte de apartamente amplasat in Voluntari si dezvoltate de catre Real Construction Companies Group), Casa Nova Residence (proiect de 800 de vile in Corbeanca promovat de catre EuroMetropola Estate), dar si Besta Residence (proiect de vile in Crevedia, pe malul Lacului Buftea, promovat de catre EuroMetropola Estate).

In plus, la aceasta editie a targului vor mai fi prezentate ca noutati si Solaria Residence (proiect de apartamente in vile localizat in apropierea Padurii Baneasa, promovat de catre EuroMetropola Estate), Optimus Residence (proiect de apartamente situat in zona de Nord-Vest a capitalei, dezvoltat de catre Wizz Corporation si promovat de catre Media City) si Bran Residence (proiect de apartamente in vila la Bran, dezvoltat si promovat de catre Kone Invest Construct).

Expozitia din februarie organizata in cadrul tIMOn – Targul Imobiliar National este deschisa de miercuri pana sambata intre orele 10-19 iar duminica intre orele 10-16, accesul vizitatorilor fiind gratuit. Editia de primavara a tIMOn va continua cu expozitiile organizate intre 19-23 martie si 9-13 aprilie, urmand ca in luna mai sa fie organizata cea de-a doua editie a tIMOn de Constanta, expozitie urmata de oraganizarea unor editii locale in Brasov, Iasi, Timisoara, Cluj si Sibiu.