Compania britanica Romland Development planuieste investitii de circa 100 mil. euro in urmatorii 5 ani pe piata rezidentiala din Brasov si Poiana Brasov, a declarat, pentru DailyBusiness, Danut Rosu, project manager in cadrul companiei

Compania britanica este de 7 ani pe piata romaneasca, insa pana anul acesta s-a ocupat de achizitionarea terenurilor pentru proiectele viitoare, primul proiect rezidential urmand sa demareze in aprilie anul acesta.In urmatorii 5 ani, dezvoltatorul planuieste constructia a circa 600 de case de vacanta, majoritatea terenurilor achizitionate de companie fiind in orasul Brasov si zona Poiana Brasov.

Proiectul Hill View Residence, prima dezvoltare a companiei, este amplasat in zona Belvedere, in drum spre Poiana Brasov si va cuprinde 160 de apartamente, dupa cum precizeaza DailyBusiness.

Locuintele vor fi construite in trei imobile cu patru etaje si vor avea una, doua, trei si patru camere, cu un pret mediu de 1.500 de euro pe metru patrat, fara TVA. Suprafetele apartamentelor sunt cuprinse intre 45 de metri patrati si 150 mp, anunta Zf. "Pentru urmatorii cinci ani avem in vedere investitii de circa 100 mil. euro pentru constructia a 500 - 600 de locuinte. Vom dezvolta inca doua proiecte in Poiana Brasov si inca unul in zona Belvedere din Brasov. Am achizitionat deja terenurile si probabil ca vom incepe constructia in urmatorii doi ani", a spus Rosu.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.