ModaTim Investment a demarat oficial, vineri, la Timișoara lucrările pentru a doua clădire de birouri clasa A din cadrul proiectului City Business Centre care la finalizare va oferi în total 32.000 de metri pătrați spații pentru birouri, transmite corespondentul NewsIn, citat de Economie.

Dezvoltatorii ModaTim Investment au ajuns la concluzia ca e imperios necesar sa accelereze proiectul City Business Center, care prespune constructia a cinci astfel de imobile de birouri, care vor insuma 32.000 de metri patrati.

Vestul Romaniei duce lipsa de birouri de lux, in ciuda faptului ca investitorii straini le cer imperativ in ultimii ani. In toata zona exista in prezent o singura cladire de acest gen, prima din proiectul City Business Center, situata in Piata 700, la 300 de metri de kilometrul zero al orasului, informeaza BusinessRol. Aceasta a fost inaugurata acum patru luni si este deja ocupata de companii de prestigiu romanesti si straine - din domeniul bancar, aeronautic, IT - pe langa sediul oficiului consular al Suediei.

"Am creat in Timisoara un segment de piata care nu exista, cel al spatiilor de birouri de cea mai inalta calitate. Reactia foarte buna ne sporeste increderea in conceptul nostru. De aceea vom urgenta realizarea urmatoarelor etapea��, a declarat Ovidiu Șandor, presedintele ModaTim Investment.

7.700 de metri patrati inchiriabili

Cea de-a doua cladire de birouri de clasa A este ridicata in vecinatatea primei, cu care va fi aproape identica: 7.700 de metri patrati, suprafata inchiriabila, din care 2.000 de metri patrati sunt alocati spatiilor comerciale si serviciilor, parcarea subterana, terasa pe acoperis. Imobilul "geamana�� va oferi chiriasilor conditii recunoscute la nivel mondial pentru clasa A: suprafata desfasurata mai mare de 10.000 de metri patrati, raport intre suprafata net utila si cea bruta mai mare de 85%, sistem propriu de administrare automatizata (BMS).