"In momentul de fata proiectul se afla in stadiul de pregatire. Speram sa obtinem autorizatia de constructie cat mai repede, iar in vara sa demaram lucrarile care se vor intinde pana la finele lui 2009 sau inceputul anului 2010", a explicat directorul general adjunct al companiei, Ileana Stanciu

Ansamblul razidential se va intinde pe un teren de 5.200 metri patrati si va fi compus din doua cladiri cu parter si patru nivele, cuprinzand apartamente cu una, doua, trei, respectiv patru camere.

Ozer Construction a mai lansat anul trecut un proiect imobiliar in statiunea Sinaia, in dubla calitate de investitor si dezvoltator. Complexul Belleview are in total 344 apartamente, iar investitia se ridica la 20 milioane euro.

Ozer este o companie multinationala infiintata in anul 1963 si activeaza pe piata din Romania de peste zece ani. Printre proiectele construite de Ozer se numara Bucuresti Mall, Europe House, America House, Caro Castel Ofiice, cladirea de birouri Multigalaxy si proiectele rezidentiale Liziera si Oxford Grden in zona Pipera.