Targul imobiliar aduce tot mai multe astfel de oferte exotice la pachet cu solutii de management al proprietatilor de peste granita.

Dezvoltatorii straini incearca sa convinga romanii sa cumpere case de vacanta in tari precum Brazilia, Spania, Bulgaria si Grecia. Ofertele aduc in prim-plan locuinte care si aduc bani cumparatorului. Nici constructorii autohtoni nu se lasa mai prejos. In plus, ei introduc si sisteme de management al proprietatii.
Intre 14 si 17 februarie, la targul de apartamente Condominium din Bucuresti, vizitatorii pot studia oferta si chiar cumpara asemenea proprietati, la care se adauga de acum „clasicele" apartamente si vile in ansambluri rezidentiale din Bucuresti si imprejurimi.

Dezvoltatorii straini si romani prezenti la targul imobiliar Condominium ofera, pe langa unitatile locative in ansamblurile rezidentiale bucurestene, si case de vacanta la munte sau la mare, in Romania si in strainatate. Cei mai multi spun ca pot asigura administrarea si rentabilizarea investitiei, astfel incat proprietatile sa nu fie „gauri negre" pentru buzunarele proprietarilor, care le folosesc in interes propriu doar cateva saptamani pe an, ci afaceri profitabile.

„Celor care doresc sa cumpere o proprietate in Brazilia noi le oferim posibilitatea de a incheia cu o firma de administrare un contract de inchiriere ce ofera un randament garantat anual de 7% din valoarea investitiei", spune Tunde Irina Serban, responsabil de vanzari Promaga pentru Romania, Ungaria si Portugalia.
Preturile in zonele dezvoltate de firma spaniola in Brazilia variaza intre 59.000 de euro pentru un apartament cu doua dormitoare si 140.000 de euro pentru o vila de 120 de metri patrati construiti pe un teren de 250 de metri patrati, cu piscina si garaj. Astfel, profitul anual al unei asemenea investitii variaza intre 4.100 si 9.800 de euro. Constructiile vor fi gata de predare in octombrie acest an. In Spania, pe Costa del Sol, un apartament de doua camere intr-un complex securizat situat in apropierea unor renumite terenuri de golf costa 250.000 de euro.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.