Intr-o perioada in care piata imobiliara britanica este in scadere, o strada din nordul Londrei rezista tendintei - casele celebrei strazi Bishops Avenue, cunoscuta drept "strada miliardarilor", ating noi recorduri ale preturilor.

"Aceasta este una dintre cele mai celebre strazi din lume si in mediile bogatilor din strainatate este mai cunoscuta decat Buckingham Palace", afirma cu mandrie directorul agentiei imobiliare Glentree International, Trevor Abrahamson, care a vandut majoritatea celor 66 de case de pe aceasta strada, anunta NewsIn.

Mai ales bogatii din strainatate - in principal cei veniti din statele din est - sunt interesati de achizitionarea unei case pe aceasta strada, considerand ca amplasamentul are multe avantaje - localizat in una dintre cele mai sic cartiere din Londra, la 15 minute de centru, plasat intre doua golfuri si un parc imens.
"Daca cineva doreste sa combine avantajele unei case de la oras cu cele ale unei case de la tara, acesta va alege Bishops Avenue", afirma agentul imobiliar.

Drept urmare, bogatii lumii, proveniti din toate regiunile si sectoarele economice ale lumii, doritori sa locuiasca intr-o resedinta de renume apropiata de centru, cumpara sau incearca sa cumpere case pe aceasta strada, chiar daca nu vor sta in aceste case mai mult de cateva zile pe an.

Insa acest paradis imobiliar, unde piscina interioara si climatizarea reprezinta dotarile minime, cel mai ieftin apartament costa doua milioane lire sterline.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.