In perioada 21-23 martie 2008, la Sala Dalles din Bucuresti, se va desfasura EXPOLAND primul targ din Romania dedicat in excusivitate terenurilor
Pentru prima data agentii imobiliare, institutii financiare, case de avocatura si cabinete de arhitectura se vor reuni pentru a intregi cea mai mare oferta de terenuri si servicii conexe. Astfel, pentru trei zile Sala Dalles va deveni polul de interes in lumea celor implicati in afaceri cu terenuri sau legate direct de terenuri.

Interesul pentru eveniment a fost mare din prima zi in care a fost comunicata aparitia sa. Agentii imobiliare de top si mari case de avocatura si-au manifestat dorinta sa participe si asteptam ca oferta adusa de acestea si ceilalti participanti la EXPOLAND sa depaseasca orice alta oferta cumulativa de terenuri si servicii din expozitiile de real estate. "Avem mari asteptari din partea agentiilor imobiliare din afara Bucurestiului , in special din marile orase ale tarii, si se astepta o oferta bogata din partea cestora, mai ales ca cei mai multi investitori sunt interesati acum de investitii in provincie", spun organizatgorii targului.

Prima zi a targului va include workshop-ul pe tema “Cine, ce, cum, cand, de ce si unde cumpara teren in Romania?!” ce speram ca ii va incita pe participanti.

Se asteapta ca agentiile imobiliare sa se prezinte cu doua categorii de oferte: una pentru investitori cu putere de investitie foarte mare si alta pentru micii investitori sau pentru cei ce doresc loturi de teren de maxim 1000mp -2000mp pentru constructii de vacanta sau locuinte permanente. In ceea ce priveste vizitatorii, acestia vor fi in numar mare persoane ce doresc achizitionarea unui lot intravilan sau cu mari sanse de introducere in intravilan in scurt timp si un segment format din investitori.


Despre autor:

Wall-Street

Citeste articolul integral in Wall-Street

Sursa: Wall-Street


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.