Primul hotel de cinci stele din judetul Timis si-a inceput activitatea de duminica si este situat in localitea Sacalaz, intr-o zona rezidentiala, la 10 minute de Timisoara si 20 de minute de Aeroportul International "Traian Vuia"
“Avem 20 de camere, cu servicii la camera, plasma, frigider, seif, mobila baroc, semineu, pivnita de vinurim frantuzesti, centru SPA, sali de conferinta, piscina exterioara cu mozaic, jacuzzi”, a declarat , potrivit NewsIn, investitorul englez al hotelului. Chiria unei camere pe noapte costa intre 120 si 540 de euro. Se afla la 10 minute de centrul Timisoarei, cu masina, si la 20 de minute de Aeroport.

Locatia a fost aleasa pentru spatiul pus la dispozitie. “Se afla chiar in centrul Sacalazului, am avut spatiu. Nu poti construi la Timisoara cu fantani arteziene, terase, statui, coloane, cascade si gradini, pentru ca nu ai unde”, a mai spus investitorul, dupa cum precizeaza Wall-Street. Hotelul a fost amenajat pe locul fostei Case Parohiale catolice din Sacalaz.

TheMoneyChanel mai adauga ca hotelul Elysee, se intinde pe o suprafata de 6.500 de mp, iar investitia declarata la primarie se ridica la un miliard si jumatate de euro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.