Complexul de locuinte denumit Optimus Residence va fi situat in nord-vestul Capitalei si va cuprinde 50 de unitati locative cu una, doua si trei camere, iar potrivit Wall-Street, ansamblul rezidential va fi construit pe un teren de 2.000 metri patrati si pune la dispozitia rezidentilor spatii comerciale cu o intindere de de 550 metri patrati. Locuintele vor fi impartite egal pe doua scari vor dispune de suprafete cuprinse intre 41 si 115 metri patrati.

"In viitorul apropiat zona se va dezvolta atat in directia Mogosoaia - Chitila, unde exista un numar impresionant de planuri urbanistice zonale deja aprobate, cat si inspre Sisesti - Ionescu de la Brad, unde infrastructura a fost deja definitivata si se astepta si construirea liniei de metrou care sa lege Aeroportul Henri Coanda de Gara de Nord", a declarat directorul general al Media City, Andrei Sandu.

Lucrarile de constructie pentru Optimus Residence au inceput la 1 februarie 2008, iar termenul estimat pentru livrarea locuintelor este luna martie a anului 2009. Locuintele din cadrul proiectului vor avea un pret mediu de vanzare de 1.270 euro/mp, insa MediaCity mentioneaza ca deja a aparut o promotie, astfel primele 10 apartamente se vor vinde la pretul de 1.190 euro/mp si discount de pana la 2000 euro/loc de parcare.


Media City este o companie de consultanta imobiliara specializata in proiecte rezidentiale si solutii pentru segmentele office si terenuri. DailyBusiness mai adauga alte nume ce fac parte din grupul de firme Media City, precum CreditTeam, brokerul de credite cu reteaua cea mai extinsa din Romania si Media City Construction, cu activitati in domeniul hidroizolatiilor.

Media City mai promoveaza proiectele rezidentiale Serena (Sos. Viilor), Aurora (Otopeni), Sisesti Residence (B-dul Ionescu Sisesti), Austrian Village (Crevedia), Odysseus Residence (Neptun), Cronos Residence (Olimp), Green Forest (Corbeanca).