Compania de servicii imobiliare Atisreal parte a grupului francez BNP Paribas, urmeaza sa intre pe piata romaneasca, prin preluarea Cornerstone International, succesoarea firmei care a detinut licenta CB Richard Ellis in Romania
CB Richard Ellis a retras in luna iulie a anului trecut licenta CB Richard Ellis Romania, iar firma care opera franciza, din 2001, si-a schimbat numele in Cornerstone International, precizeaza ZF. Atisreal este una dintre cele mai importante companii de servicii imobiliare din Europa. Compania este prezenta pe pietele din Europa, Statele Unite ale Americii si Asia, prin intermediul a 60 de birouri.Compania franceza a inregistrat in anul 2006 o cifra de afaceri de 340 de milioane de euro si a intermediat 4.

In plus, intrarea pe piata romaneasca a companiei franceze vine dupa ce anul trecut si-au inceput operatiunile in Romania a unora dintre cei mai mari jucatori internationali, precum Jones Lang Lasalle, care a revenit dupa cativa ani, Coldwell Banker, Cushman&Wakefield si Century 21, anunta Bursa Noastra.

BNP Paribas este una dintre cele mai mari banci din lume, cu active insumand 1.440 miliarde de euro la finele anului 2006


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.