Targul International de Apartamente Condominium, care se va desfasura intre 14 si 17 februarie la Sala Palatului din Bucuresti, dispune de o oferta de 8.200 de locuinte in strainatate, in Germania, Grecia, Bulgaria, Spania si Brazilia, potrivit organizatorilor evenimentului
In cadrul targului Condominium vor fi prezentate si 61 de ansambluri rezidentiale din Romania, cu o capacitate totala de 16.400 de apartamente, informeaza Zf. Valoarea totala a proiectelor care vor fi prezentate la targ se ridica la 1,5 miliarde de euro. In cadrul evenimentului vor fi lansate noua proiecte rezidentiale noi, trei dintre acestea fiind localizate in Bulgaria, Spania si Brazilia, proiectele din Spania si Brazilia avand o valoare de peste 200 de milioane de euro.

Ziare precizeaza ca ansamblurile sunt situate in nordul, sudul, centrul capitalei cat si in imprejurimi, precum si in statiunile montane si pe litoral, iar ofertele externe cuprind, printre altele, 1.200 de apartamente in Spania, 2.000 in Brazilia si 180 in Bulgaria

Oferta interna este foarte variata, adresandu-se diferitelor categorii de cumparatori, cu preturi incepand de la 32.000 euro net pentru o garsoniera si ajungand la 1.500.000 euro (TVA inclus) pentru un penthouse.
De asemenea, 9 proiecte rezidentiale se vor lansa la aceasta editie a CONDOMINIUM EXPO. Capital vorbeste si despre un alt un alt punct de atractie al targului il reprezinta proiectele din Spania si Brazilia, a caror valoare estimata se ridica la peste 200 milioane euro.

Parte traditionala a evenimentului CONDOMINIUM EXPO, Conferinta de Real Estate, cu tema Strategia locala pentru dezvoltarea imobiliara la standarde europene, reuneste dezvoltatori, agentii imobiliare de top, firme de consultanta, investitori straini interesati de piata romaneasca, institutii bancare si financiare, reprezentanti ai autoritatilor si presa, va avea loc pe 15 februarie, la Sala Regina Maria a Hotelului Hilton.
Prima editie regionala din acest an a Targului International de Apartamente Condominium se va desfasura la Cluj Napoca la Pollus Mall si isi va deschide portile timp de patru zile, pe 8 mai 2008.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.