Proiectul rezidential montan Silver Mountain , va fi dezvoltat in Poiana Brasov iar INR Management Real Estate va demara investitia complexului cu suma de 8 milioane de euro, potrivit Colliers International

Proiectul Silver Mountain, investitie care se ridica la 400 de milioane de euro, va fi dezvoltat in Poiana Brasov, la 1,8 km de partiile de schi si la 12 km de Brasov si va avea o zona rezidentiala exclusivista precum si un teren de golf cu 18 gauri, dezvoltari ce se intind pe o suprafata de 70 de hectare in mijlocul unei regiuni impadurite.

Wall-Street adauga declaratiile reprezentantilor Colliers International : "Lucrarile de constructie inainteaza, iar primele cladiri sunt deja ridicate. Prima faza de dezvoltare care urmeaza sa fie livrata in luna decembrie a acestui an are o cladire finalizata in proportie de 95%, iar cea de-a doua este in lucru la acoperis. Intregul proiect va fi dezvoltat pe o perioada de 5-6 ani"

Pentru a realiza infrastructura proiectului, dezvoltatorul, compania INR Management Real Estate, a decis sa aloce peste opt milioane euro, bani care vor fi folositi si pentru alimentarea cu apa, energie si gaz, dar si pentru reteaua stradala. "In urma actiunilor intreprinse, alimentarea cu apa se va realiza printr-un rezervor de 1.000 metri cubi si aductie pe o lungime de peste trei km construit de companie in localitatea Ruia, iar canalizarea va fi bransata la conducta de ape menajere construita de orasul Brasov in apropiere, proiect realizat din fonduri pentru infrastructura", se arata intr-un comunicat al companiei, citat de MoneyLine.

In ceea ce priveste alimentarea cu energie electrica, aceasta va fi realizata printr-un punct de conexiune, linii electrice subterane de tensiune medie si patru stattii de transformare, cablajul depasind patru km lungime. Alimentarea cu gaz va fi realizata pe o lungime de circa trei kilometri de DistriGaz, fiecare imobil fiind bransat la reteaua in curs de executie.

Societatea cipriota INR Management Real Estate a anuntat din decembrie 2007 ca va construi in Poiana Brasov un ansamblu de spatii rezidentiale si turistice care va cuprinde 23 de cladiri de apartamente, 14 vile individuale si trei cladiri cu anexe pentru facilitati.Conform BizCity, Silver Mountain este amplasat la 5 km de Brasov, respectiv la 2 km de partiile de schi din zona si va cuprinde un teren de golf de 18 gauri, care se va intinde pe 440.000 de metri patrati, un hotel Radisson SAS (din reteaua Rezidor), cu o capaciate de 184 de camere si un club de tenis.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.