In zonele centrale poti gasi locuinte la chirii similare cu cele din cartierele mai periferice. Desi astfel de oferte sunt mai rare, preturile sub media zonei apar constant in piata.

Garsoniera la piata Alba Iulia-800 de lei

O garsoniera de 20 mp, semidecomandata, din zona Piata Alba Iulia din Capitala, este scoasa la inchiriere pentru 800 de lei, scrie Wall-Street.ro.

Locuinta este renovata si se inchiriaza nemobilata.

Pentru 200 de euro a fost scoasa la inchiriere si o garsoniera de 37 mp in zona Nerva Traian, in apropiere de Piata Alba Iulia.

Garsoniera la piata Victoriei-199 euro pe luna

O garsoniera de 35 mp in zona Piata Victoriei din Capitala este scoasa la inchiriere pentru 199 euro pe luna. Locuinta este mobilata si partial utilata.

2 camere la Izvor, 250 euro

Si in zona Izvor-Brutus din Bucuresti este scos la inchiriere un apartament de 2 camere pentru 250 de euro. Apartamentul are 46 de mp si se inchiriaza nemobilat.

Un apartament de 3 camere in zona Sfanta Vineri este scos la inchiriere pentru 280 euro. Apartamentul are 65 mp si se inchiriaza nemobilat.

Citeste intregul articol pe Wall-Street.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.