In luna august, au avut loc scaderi de pana la 3,5% ale preturilor medii solicitate de proprietari.

Pretul mediu al unei garsoniere in Capitala a ajuns in luna august la putin peste 35.100 euro, cu 2% mai putin fata de luna iulie a acestui an si in scadere cu 3% pe un interval de 12 luni, de la aproape 36.300 euro, potrivi wall-street.ro care citeaza AnunturiParticulari.ro.

Apartamentele de doua camere au cunoscut in august o depreciere semnificativa fata de luna iulie (fiind vorba de o scadere de 3,5%), dar mai ales fata de luna august a anului trecut (cand apatamentele de 2 camere erau cu 7% mai scumpe).

Si apartamentele cu trei camere au devenit mai rentabile. La finalul lunii august, media Capitalei ajungea la putin peste 75.200 euro, in usoara scadere comparativ cu luna iulie a acestui an (de sub 1%), dar cu 3% mai putin fata de luna august a anului trecut, echivalentul a peste 3.000 euro.

In cazul apartamentelor de patru camere, raportat la luna august 2011, acest tip de unitati este mai ieftin cu pana la 9%, de la 106.600 euro, la 97.560, cu aproximativ 9.000 euro mai putin.

Afla care sunt cauzele acestor ieftiniri pe wall-street.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.