Peste 50 de proiecte rezidentiale noi din Bucuresti sunt promovate pe site-urile imobiliare, iar preturile incep chiar de la 20.000 euro.

Garsoniere de la 21.000 euro cu TVA inclus in Rahova

Unul dintre cele mai ieftine proiecte rezidentiale noi din Capitala este Confort Urban Residence din Rahova, un ansamblu care cuprinde 600 de unitati locative pe strada Pucheni. Dezvoltatorul proiectului este compania Six Top Residence SRL, scrie Wall-Street.ro.

Potrivit listei de preturi de pe site-ul proiectului cea mai ieftina locuinta costa 21.000 euro cu TVA de 5% inclus si este o garsoniera de peste 30 mp utili situata la parter (inferior). O garsoniera la parter(superior) costa 25.000 euro cu TVA de 5% inclus.

Garsoniere de la 25.000 euro in Berceni

Proiectul rezidential Studio Plus Grand Arena Residence, din sudul Capitalei, pariul unor investitori persoane fizice din perioada crize, este un ansamblu de mici dimensiuni compus doar din garsoniere.

Preturile de pornire in proiect sunt de circa 25.000 euro cu TVA de 5% inclus, pentru o suprafat de circa 30 mp utili. Garsonierele de 42 mp utili costa 35.000 euro cu TVA inclus.

Citeste intregul articol pe Wall-Street.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.