Luna iulie a adus cresteri fata de luna precedenta ale pretului solicitat de proprietarii garsonierelor si apartamentelor cu doua camere.

Totusi, comparativ cu aceeasi perioada a anului trecut, piata apartamentelor vechi nu da semne de revenire, raportul citat indicand scaderi de pana la 7% la toate tipurile de imobile, scrie Wall-Street.ro.

"Deprecierea inregistrata in ultima luna de moneda nationala nu pare sa fi tras niciun semnal de alarma in randul proprietarilor de apartamente care si-au scos imobilele la vanzare. Chiar daca, fata de luna iunie, un potential cumparator ar fi nevoit sa plateasca in iulie o valoare mai mare in lei pentru aceeasi suma in euro, proprietarii au solicitat preturi mai mari chiar si in euro in cazul garsonierelor si al apartamentelor cu doua camere", sustin cei de la AnunturiParticulari.ro.

Astfel, pretul mediu in Bucuresti pentru o garsoniera a ajuns in iulie aproape de pragul de 36.000 euro, intr-o usoara crestere, de sub 1%, fata de luna iunie a acestui an, dar si cu 1% mai putin comparativ cu luna iulie 2011, cand pretul mediu solicitat trecea de 36.380 euro.

Citeste intregul articol pe Wall-Street.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.