Afla care sunt in prezent cele mai scumpe locuinte de vacanta.

Cea mai scumpa proprietate rezidentiala din acest segment scoasa la vanzare in acest moment este o vila cu un regim de inaltime D+P+1E+M si o suprafata utila de 1.100 de metri patrati din Domnesti, Ilfov. Construita si amenajata in anul 2001, proprietatea a fost considerata timp de mai multi ani ca fiind cea mai frumoasa proprietate rezidentiala din zona de sud-vest a Capitalei. Are 14 camere, 2 bucatarii, 6 bai, 3 garaje, 7 locuri de parcare si un teren de 10.900 metri patrati. Nu lipsesc jacuzzi-ul, sauna sau crama. Vila este scoasa la vanzare pentru 2,9 milioane de euro, scrie Wall-Street.ro.

Locul doi in clasament este ocupat de o vila cu doua etaje plus mansarda si o suprafata utila de 600 de metri patrati din Sinaia, judetul Prahova, situata chiar pe drumul spre cota 1.400 este scoasa la vanzare pentru 2,8 milioane de euro. Vila construita in 2007 are 12 camere, 8 balcoane, Jacuzzi si semineu si este una din cele mai confortabile si luxoase proprietati noi din Sinaia si poate fi transformata intr-un mic hotel.

Citeste intregul articol pe Wall-Street.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.