Anul 2012 pare a fi anul stagnarii si stabilizarii in piata imobiliare, potrivit evolutiei pietei imobiliare dupa primele patru luni ale anului.

Preturile medii solicitate de proprietari in luna aprilie au inregistrat variatii insesizabile atat in scadere, cum este cazul garsonierelor si apartamentelor de doua camere, cat si in crestere, situatie observata la apartamentele de 3 si 4 camere, conform unei analize realizate de anunturiparticulari.ro.

Pretul mediu de strigare in cazul garsonierelor se invarte in aprilie in jurul valorii de 36.000 euro, cu o variatie de -3% fata de aceeasi perioada a anului trecut.

Apartamentele de 2 camere raman si ele la pragul de 56.600 euro, cu 2% mai putin decat in aprilie 2011, dar pastrand aceleasi valori ca in martie 2012.

Pentru un apartament de 3 camere, proprietarii au solicitat in medie un pret de 79.400 euro, in usoara crestere fata de luna precedenta.

In cazul imobilelor de 4 camere, pretul mediu de strigare s-a invartit in luna aprilie in jurul valorii de 104.900 euro, nivel similar comparativ cu aprilie 2011 si in usoara crestere fata de luna martie a acestui an.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.