Preturile apartamentelor noi din Bucuresti au crescut cu 5% in ultimul an, desi circa 9.000 de locuinte finalizate stau nevandute. Afla unde poti gasi cele mai multe oferte, dar si cele mai mici preturi.

In cartierele cu cele mai multe oferte de locuinte noi predomina blocurile cu trei, patru si cinci etaje. Astfel, circa 33% dintre oferte sunt pentru apartamente aflate in imobile cu trei etaje, in timp ce aproximativ 21% dintre oferte se afla in blocuri cu cinci etaje si 18% in imobile cu patru etaje, scrie Wall-Street.ro.

In ceea ce priveste preturile, pentru un apartament nou cu doua camere in Bucurestii Noi, zona cu cele mai multe locuinte noi, proprietarii cer, in medie, circa 68.850 de euro, in contextul in care suprafata medie utila a locuintelor din aceasta zona este de 59 mp. Pentru apartamentele cu trei camere din Bucurestii Noi, a caror suprafata medie este de circa 84 mp, pretul mediu cerut sare de 99.000 de euro. [Bilant 2011: Cate apartamente au fost scoase la vanzare in Capitala?]

Citeste articolul complet pe Wall-Street.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.