Intr-o lume a internetului si cele mai straine domenii de acesta forma de comunicare au incercat sa se adapteze. Astfel, dezvoltatorii imobiliari au apelat la mediul online pentru a-si face cunoscute ofertele.

Cei care sunt interesati sa-si cumpere o casa vor putea sa vada ofertele dezvoltatorilor din fata calculatorului prin participarea la primul targ imobiliar virtual, care va fi organizat timp de o saptamana in perioada 21-27 iunie, scrie Money.ro.

Site-ul imobiliare.ro, organizatorii targului virtual intitulat Imosfera, a investit in platforma online aproximativ 15.000 de euro. Dezvoltatorii vor avea standuri virtuale personalizate, vor putea incarca imagini, filme, pliante, dar vor putea sta si la chat cu vizitatorii.

„Noi mizam pe un numar de 30 de dezvoltatori care se vor inscrie, iar la prima editie speram sa ne acoperim costurile. Fiecare dezvoltator va avea de platit o taxa de participare pentru cele sapte zile de targ de 300 de euro, iar noi le vom amenaja standul virtual si le putem la dispozitie platforma. Ne asteptam la un numar de vizitatori unici de cel putin 65.000”, a declarat Daniel Crainic, marketing manager imobiliare.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.