Dupa aproape doi ani de la primele semne ale crizei din piata imobiliara, incep sa apara oportunitati si pentru oamenii de rand, persoane fizice care doresc sa achizitioneze o casa, arata un top al locuintelor atractive prin prisma raportului calitate/pret in marile orase din tara realizat de portalul imobiliare.ro.
  • O oferta atractiva se refera la un apartament cu doua camere din Romana intr-un imobil construit in perioada interbelica, potrivit imobiliare.ro. Pentru aceasta proprietate, vanzatorul asteapta 37.000 de euro. Situat la parter, decomandat si cu o suprafata utila de 48 mp, apartamentul poate servi atat ca locuinta dar si ca sediu de firma.
  • In Brasov poate fi achizitionata o garsoniera de 32 mp cu 22.000 de euro in zona Tractorul. Situata la etajul doi intr-un bloc cu patru niveluri, aceasta garsoniera nu este un caz solitar din acel cartier.
  • In Cluj-Napoca, cele mai avantajoase par sa fie apartamentele cu doua camere din Floresti, unde pretul unui apartament cu suprafata utila de 50 mp, amplasat la etajul doi intr-un bloc cu trei niveluri si mansarda este de 29.000 de euro
  • In Constanta, pentru o garsoniera de 32 mp, aflata la mansarda unui bloc cu patru etaje, se cere o suma de 26.500 de euro.
Citeste integral topul oportunitatilor imobiliare pe wall-street.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.