Emaar Properties, cel mai mare dezvoltator imobiliar din Orientul Mijlociu, inaugureaza astazi complexul Burj Dubai, o constructie cu o inaltime de 800 de metri, dezvoltata pe 160 de etaje. Primii 12.000 de oameni vor incepe sa lucreze sau sa locuiasca in Burj Dubai in luna februarie, potrivit publicatiei arabe Zawya.

Cladirea Burj Dubai poate fi vazuta de la o distanta de 95 km si cuprinde un hotel Armani cu 160 de camere, 900 de apartamente cu destinatie rezidentiala, 3.000 de locuri de parcare subterana, spatii de birouri dezvoltate pe 37 de etaje si spatii comerciale. Activitatile sportive, precum sky, inot sau fitness, se desfasoara la etajele 43, 76 si 123. La etajul 124 a fost amenajat un punct de observatie pentru turisti, denumit At the Top, acesta fiind cel mai inalt punct de observatie cu destinatie publica. Tot maine va fi inagurata si statia de metrou din apropierea cladirii Burj Dubai.

Cititi mai multe despre cea mai inalta cladire din lume pe Wall-Street.

Nu ratati galeria foto. O gasiti aici.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.