Dezvoltatorii proiectului UpGround din Pipera au cedat printr-un acord de tip barter 60 de apartamente catre firma Lufin Construct, unul dintre constructorii ansamblului rezidential, a carui finalizare este programata pentru luna august a anului viitor.

Aceasta este o metoda mai putin folosita in trecut de catre dezvoltatorii imobiliari, dar prin care astazi pot rezolva doua dintre problemele cu care se confrunta: scapa de o parte din apartamentele care se vand tot mai greu si achita din costurile constructiei.

"Avem 60 de apartamente la vanzare in ansamblul UpGround, pe care le-am obtinut printr-un acord barter, semnat cu dezvoltatorii proiectului inca de la inceput. Structura proiectului este ridicata, acum lucram la zidarie, iar in luna august a anului viitor va fi predat primul bloc", a declarat pentru Zf Bogdan Botez, director in cadrul firmei Lufin Construct.

Cititi mai multe in Zf.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.