Cele mai noi oferte imobiliare existente pe piata la momentul actual se vor reuni intre 27-28 noiembrie la Palatul Copiilor din Bucuresti, in cadrul Targului Imobiliar Project Expo "Exclusiv".
Persoanele interesate de achizitionarea unei locuinte vor putea alege intre cele peste 40 de standuri expozitionale ce vor gazdui dezvoltatori imobiliari de prestigiu.

Vizitatorii, fie ei in cautarea unei locuinte ce poate fi achizitionata prin programul guvernamental prima casa, fie ca doresc sa achizitioneze un imobil din segmentul de lux, vor beneficia in cadrul Targului Imobiliar Project Expo Exclusiv de o selectie a ofertelor imobiliare ce este realizata cu menirea de a satisface o vasta paleta de nevoi si dorinte.

Urmatoarea serie de evenimente ia startul in 2010, la inceputul "sezonului imobiliar de primavara", cu prima editie a Targului Imobiliar Project Expo din anul 2010, ce va fi gazduit la Palatul Copiilor, in perioada 5-7 martie.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.