Business 2 Iulie 2009 18:34
Cea mai scumpa casa vanduta anul trecut a fost nici mai mult nici mai putin de 3,5 milioane de euro, este amplasata in apropiera bulevardului Dacia din Capitala, iar tranzactia a fost intermediata de compania de consultanta imobiliara Regatta, potrivit Wall-Street.
“Este vorba despre o vila construita la inceputul secolului XX, cu o arhitectura ce aminteste de stilul caselor populare romanesti. Are o suprafata de 1.000 mp si este situata in apropierea bulevardului Dacia. Tranzactia a durat sase luni, iar vanzarea a fost finalizata in acest an”, a declarat, pentru Wall-Street, Robert Teodorescu, directorul departamentului de vanzari rezidentiale al Regatta.

In 2008, cea mai scumpa vila noua scoasa la vanzare costa 4,35 milioane euro, potrivit unui clasament realizat de Regatta. In acest clasament s-a numarat si penthouse-ul de peste 1,8 euro cumparat anul trecut de Cristi Chivu in clubul rezidential Stejari, dezvoltat de Tiriac Imobiliare.



Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.