Business 2 Iulie 2009 16:40
Potrivit Ministerului Finantelor, creditele pentru Programul 'Prima Casa', in care s-au inscris deja 20 de banci, vor putea fi accesate de la 15 iulie. Pentru cei ce vor sa achizitioneze o casa prin programul guvernamental, compania Neoconstruct vine cu o noua oferta de locuinte noi: case la cheie cu preturi intre 35.000 si 60.000 euro, potrivit unui comunicat al companiei.
Romanii care decid sa achizitioneze in viitorul apropiat o locuinta noua, o pot face cu un avans de numai 3000 euro. Spre deosebire de creditele ipotecare actuale, dobanzile si costurile totale aferente programului „Prima Casa” sunt mai scazute cu 42 pana la 49%.

Competitia pentru a oferi cele mai bune conditii nu exista numai in sectorul bancar ci si in cel imobiliar. Astfel, cele mai bune oferte nu au intarziat sa apara, iar pentru cei care isi doresc achizitionarea unei locuinte noi, acum este momentul pentru a transforma visul in realitate.

Compania Neoconstruct se adapteaza situatiei actuale si intereselor potentialilor clienti, remarcandu-se cu una dintre cele mai bune oferte existente: case la cheie cu preturi cuprinse intre 35.000 si 60.000 euro.

Cei interesati pot studia proiectele proprii Neoconstruct, deja existente pe site-ul www.casaneo.ro, al caror pret fata de cel afisat se reduce cu 15%, sau pot apela la specialistii din cadrul companiei pentru a realiza proiecte noi, care sa se incadreze in bugetul creditat.

Casele pe care le puteti achizitiona beneficiind de aceasta oferta au suprafete construite generoase, de la 70 mp pana la 120 mp, care pot cuprinde: living, bucatarie, hol, doua bai si trei dormitoare. Pretul cuprinde proiectul, fundatia, structura, invelitoarea, ignifugarea, tamplaria exterioara si interioara, finisajele exterioare, finisajele interioare cu gresie faianta, parchet, instalatiile electrice, termice si sanitare cu tot cu obiectele aferente: centrala, radiatoare, cada, chiuveta, wc, baterii, intrerupatoare, prize, aplice.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.