Business 2 Iulie 2009 13:35
Ultima gaselnita a dezvoltatorilor imobiliari pentru diminuarea efectelor crizei este constructia de cartiere rezidentiale adresate strict anumitor categorii profesionale. Primii vizati: medicii
Cotidianul prezinta cazul dezvoltatorului israeliana GindiRom, care construieste un ansamblu rezidential, G ViTown, in zona Vitan, ce are ca target patru categorii profesionale - una este cea medicala, celelalte trei urmand a fi anuntate. Cartierul va fi alcatuit din patru blocuri cu un total de 324 de apartamente cu doua camere, care vor avea preturi intre 74.000 sI 100.000 de euro plus TVA, in timp ce suprafetele vor varia intre 45 sI 65 de metri patratI construiti.

"Prima faza a proiectului, la care va fi demarata constructia in trimestrul trei al acestui an, vizeaza constructia unui bloc cu 81 de apartamente. Aceste apartamente vor fi vandute strict cadrelor medicale. Nu esti medic, nu cumperi sau, cel putin, nu la acelasI pret", a declarat pentru Cotidianul Nir Shmoul, reprezentantul GindiRom.

Cumparatorii care nu vor putea face dovada ca muncesc in domeniul medicinei vor plati cu 30% mai mult pentru apartamente. "Am facut studii de piata timp de opt luni. Medici vor sa aiba ca vecini oameni care muncesc in acelasI domeniu. La fel, medicilor le place ca ai lor copii sa se joace cu copiii altor cadre medicale", a precizat Nir Shmoul.

Detalii despre modul de vanzare gasiti in Cotidianul.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.