Casa prezentata in urmatoarele imagini, creatie a arhitectilor de la Gabriels Webb, reflecta dorinta proprietarilor de a trai impreuna cu toti membrii familiei insa, atunci cand e cazul, fiecare sa beneficieze de intimitate. Mai mult decat atat, interiorul a fost amenajat in asa fel incat sa ofere liniste si relaxare.
Casa IJburg

Constructia prezentata in acest articol este situata la 20 de minute de centrul Amsterdamului. O familie alcatuita dintr-un compozitor de coloane sonore pentru filme si un scenarist, impreuna cu cei doi copii adolescenti aveau nevoie de o casa care sa le ofere prilejul de a trai impreuna dar si independent in acelasi timp.

Mai multe detalii despre casa IJburg, gasiti aici.


Parter inaltat

Precum majoritatea caselor de pe marginea canalului din Amsterdam si aceasta constructie proiectata de catre arhitectii de la Gabriels Webb are nivelul parterului inaltat pentru a oferi intimitate.

Mai multe inforamtii despre parterul casei din centrul Amsterdamului, gasiti aici.


Demisolul

Accesul catre demisolul copiilor (ce cuprinde dormitoare, o chicineta si un dormitor) se poate face direct de pe strada prin intermediul unor scari exterioare, acest sector devenind o zona independenta fata de restul casei.

Mai multe detalii despre posibilelel utilizari ale demisoului, gasiti aici.


Etajul

La nivelul etajului birourile, baia si dormitorul se desfasoara din partea dinspre strada catre cea dinspre canal.

Mai multe informatii despre etajul casei, gasiti aici.


Despre autor:

Condo

Sursa: Condo


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.