Business 26 Mai 2009 00:13
Intr-o zona cu un potential ridicat pentru dezvoltarea turismului ecologic, arhitectii de la G Ateliers au realizat o serie de constructii ce se integreaza perfect in mediul inconjurator, respectand frumusetea naturala a cadrului. Va invitam sa parcurgeti cateva imagini cu acest proiect de exceptie.
Proiectul este situat in Gutape - Antioquia, Columbia, un loc cu un potential ridicat pentru dezvoltarea turismului ecologic. Acesta cuprinde o serie de cladiri integrate in mediul inconjurator, oferind vizitatorilor un refugiu in fata vietii agitate a orasului. Proiectul respecta frumusetea naturala a sitului, cuprinzand 8 constructii ecologice cu un impact minim asupra mediului.

In loc sa modifice pantele terenului, constructiile se adapteaza perfect topografiei ca si cum s-ar ivi din pamant. Cu scopul de a reduce cat mai mult impactul asupra cadrului, acoperisul a fost conceput in asa fel incat constituie o extensie a dealului, pe marginile sale fiind amenajate gradini. Acesta ofera o suprafata pentru activitati in aer liber si un loc pentru simpla contemplare a peisajului.


Despre autor:

Condo

Sursa: Condo


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.