Business 14 Mai 2009 16:23
Urmand exemplul tuturor manifestarilor culturale internationale de mare anvergura, incepand cu editia 2009, Anuala de Arhitectura Bucuresti se va centra, an de an, in jurul unei tematici de actualitate in contextul curent al dezvoltarii Bucurestiului.
Tematica editiei 2009 a Anualei este SPATIUL PUBLIC.

Anuala 2009 se va concretiza intr-o platforma de dezbatere a Spatiului Public bucurestean, a proiectelor care il pot modela si a strategiilor urbane care ii lipsesc. Obiectivul principal al Anualei 2009 este acela de a stabili un dialog eficient si educativ intre, pe de o parte, specialistii internationali si cei locali, iar pe de alta intre arhitecti si locuitorii orasului, beneficiarii finali si reali ai proiectelor publice.

Cea de-a VII-a editie a Anualei de Arhitectura Bucuresti se va desfasura in perioada 14-28 mai 2009 in spatiul expozitional Sala Dalles aflat pe Bulevardul N. Balcescu nr. 18.

In scopul de a reflecta cat mai corect activitatea profesionala a membrilor filialei, ANUALA DE ARHITECTURA BUCURESTI cuprinde, ca eveniment central, o expozitie - concurs, continand lucrari finalizate pana in luna aprilie 2009.


Despre autor:

Condo

Sursa: Condo


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.