Business 4 Mai 2009 00:28
Compania de consultanta imobiliara CB Richard Ellis Group (CBRE), prezenta pe piata locala prin intermediul CBRE|Eurisko, a anuntat pierderi de 36,7 milioane de dolari in primul trimestru al anului, respectiv 14 centi per actiune.
CBRE a raportat venituri de 890,4 milioane de dolari pentru primul trimestru din 2009, in sacadere cu 34, 83% fata de aceasi perioada a anului trecut, cand compania a inregistrat venituri de 1,2 miliarde de dolari.

Desi CBRE si-a marit numarul de clienti in primul trimestru, veniturile sale au continuat sa scada intrucat majoritatea clientilor si-au restrans activitatile. Consultantul a semnat zece noi contracte in primele trei luni, cu companii precum: France Telecom sau PepsiCo si si-a extins serviciile pentru alte cinci companii, printre care si Nokia.

Contractul semnat cu Nokia va acoperi portofoliul de 20 milioane de mp al producatorului de telefone mobile, ce include 380 de proprietati in 60 de tari din Europa, Orientul Mijlociu, Africa, Asia si America.


Despre autor:

Wall-Street

Citeste articolul integral in Wall-Street

Sursa: Wall-Street


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.