Imaginile din acest articol prezinta o extindere contemporana a unei case traditionale dintr-o zona rurala.

Revitalizare si extindere

Cladirea existenta data din anii '20 si s-a dovedit a fi extrem de valoroasa pentru cel ce a cumparat-o mai ales datorita gradinii inconjuratoare. Cu toate acestea, constructia nu asigura toate necesitatile noilor proprietari, acestia propunandu-si sa realizeze mai mult spatiu si sa obtina o calitate mai ridicata a traiului prin intermediul unui proces de revitalizare si extindere.


Intentii

Dorinta principala a fost aceea de adaptare a cladirii existente la standardele moderne in ceea ce priveste eficienta energetica, un spatiu de locuit mai generos si deschis, posibilitatea unor vederi complete asupra mediului inconjurator si integrarea spatiilor gradinii si terasei in cadrul spatiului locuit.

Adaosuri moderne

Casa este situata intr-o zona rurala aflata la extremitatea sudica a orasului Linz din Austria. Datorita extinderii orasului de-a lungul anilor, zona rezidentiala ce cuprindea locuinte familiale cu gradini a devenit treptat parte din zona urbana.

Mai multe detalii despre adaosurile moderne ale unei locuinte rurale, gasiti aici.


Despre autor:

Condo

Sursa: Condo


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.