Primarul municipiului Giurgiu, Lucian Iliescu, a declarat ca investitiile privind construirea a doua mall-uri, a unui supermarket si a unei fabrici de otel, au fost blocate din cauza crizei economice, scrie NewsIn.

„Avem si noi investitii stagnate, cele doua mall-uri, iar firma Voestalpine spune ca asteapta vesti de la Comunitatea Europeana pentru demararea investitiei. Si Kaufland spune ca se apuca de lucrari, dar nu foarte curand. Toate stagneaza ca urmare a acestei crize economice. Mai rau e ca nu se stie nici nivelul care va fi atins si nici durata acesteia”, a declarat Lucian Iliescu.

Fabrica de piese din otel la care a facut referire edilul giurgiuvean, ar urma sa fie construita de Compania Voestalpine. Aceasta, dupa ce, in noiembrie 2008, investitorii austrieci au pus piatra de temelie a viitorului obiectiv, situat la fostul Combinat Chimic din Giurgiu, pe o suprafata de 40.000 metri patrati.

Lucrarile de constructie a fabricii de piese din otel, ar fi trebuit sa fie finalizate in 2009.

Pe de alta parte, primarul din Giurgiu, Lucian Iliescu, a anuntat ca lucrarile la Ateneul „ Nicolae Balanescu” din oras, sunt aproape de final, investitia constand autoritatile locale peste 6.000.000 lei.


Despre autor:

Wall-Street

Citeste articolul integral in Wall-Street

Sursa: Wall-Street


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.