Mica si fermecatoare, casa Mapledene Road, proiectata de cei de la Platform 5 Architects transforma vechiul in nou, contemporan si proaspat.

Casa Mapledene Road

Mica si fermecatoare, casa Mapledene Road, proiectata de cei de la Platform 5 Architects, transforma vechiul in nou, contemporan si proaspat.

Situata pe strada Mapledene, din aria protejata Hackney a Londrei, aceasta constructie remarcabila avea nevoie imediata de renovare.

Mai multe detalii despre casa Mapledene Road, gasiti aici.

Deschidere si extindere

Nivelul parterului a avut parte de un proces de deschidere si extindere cu scopul de a asigura un grad de functionalitate mai eficient si un efect vizual de mare rafinament. Spatele casei a fost extins catre gradina, cuprinzand sub un acoperis de sticla in stil contemporan, zona de zi si locul de luat masa.
Mai multe informatii despre deschiderea si extinderea casei, gasiti aici.

Abordare ecologica

Abordarea celor de la Platform 5 este una ecologica. Materialele, orientarea, iluminarea naturala si sistemele de ventilatie joaca un rol hotarator in elaborarea fiecarui proiect.

Mai multe detalii despre abordarea ecologica a arhitectilor de la Platform 5, gasiti aici.


Despre autor:

Condo

Sursa: Condo


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.