In perioada 6-8 martie 2009, la Palatul Copiilor din Bucuresti, Targul PROJECT EXPO: Imobiliare va promova Programul CASE PENTRU TINERI. Aceasta sectiune a targului va incerca sa dea o mana de ajutor celor care isi doresc o locuinta si nu dispun de fonduri suficiente.
In cadrul acestui program, tinerii vor beneficia de consultanta financiara gratuita, astfel incat fiecare tip de venit va fi luat in calcul. Fiecare persoana ce va dori sa-si achizitioneze o locuinta va beneficia de multiple optiuni in ceea ce priveste cumpararea unei case.

Vedeta acestui program va fi locuinta de 15.000 de euro, aceasta reprezentand o oferta greu de refuzat pentru cei care sunt in cautarea unei locuinte. Specialistii in constructii au facut tot posibilul pentru a reduce costurile, astfel incat sa poata indeplini visul oricarui tanar: acela de a avea o casa.


Despre autor:

Condo

Sursa: Condo


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.