King Sturge si Jones Lang LaSalle, consultanti exclusivi ai noului proiect dezvoltat de Ablon Group in Bucuresti, "Airport City", estimeaza ca lucrarile la constructie vor incepe in decursul acestui an.

Airport City va furniza 266.000 m2 spatii de birouri si spatii mix-use - cu dotari de inalta tehnologie - construite pe un teren de 13.3 hectare.

Proiectul este situat imediata vecinatate a Aeroportului International "Henri Coanda", cu acces direct catre si dinspre terminalele aeroportului. Potrivit reprezentantilor King Sturge, apropierea de aeroport confera oportunitatea unica acelor companii care doresc sa fie localizate pe sau langa un aeroport internațional, creadu-se astfel un nou centru de afaceri pentru oras. Acest concept este foarte cunoscut in Europa, proiecte similare fiind deja dezvoltate in Frankfurt, Dusseldorf, Viena precum si Tel Aviv.

Airport City ofera o varietate de cladiri construite in functie de cerintele specifice ale clientilor, la preturi si conditii de inchiriere mai bune comparativ cu nivelurile inregistrate in centrul Bucurestiului. In prima faza se estimeaza livrarea unor cladiri cu suprafete cuprinse intre 15.000 si 50.000 m2.

King Sturge si-a deschis filiala in Bucuresti in anul 2006. Compania ofera o gama larga de servicii incluzand consultanta in investitii, agentie, administrarea proprietatii si a portofoliului, evaluari si cercetari de piata precum si management de proiect.

King Sturge LLP, cu sediul in Londra, este una din primele 10 companii de consultanta imobiliara din Europa (51 de sedii in 15 tari), avand o retea cuprinzatoare de peste 165 de birouri independente si asociate in lume, incluzand Europa Continentala, Asia Pacific si America de Nord. Peste 3.800 de angajati la nivel mondial lucreaza in servicii imobiliare si complementare in sectorul comercial, incluzand segmentele industrial, birouri, comercial si leisure.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.