O cladire de patru etaje care va avea o parcare supraterana cu 550 de locuri, in valoare de peste 8,5 milioane de euro, va fi construita la Targu-Jiu, in zona centrala a orasului, de un investitor privat.

Cladirea, care va gazdui birouri, spatii comerciale si o parcare de 550 de locuri, este o investitie privata a unei firme din Targu-Jiu si va depasi suma de 8,5 milioane de euro, bani imprumutati de la o banca din Germania. SC Noua Agricultura SRL a castigat o licitatie organizata de Primaria Targu-Jiu, societatea urmand sa achite lunar catre bugetul local o suma indexabila de 60.000 de lei pentru terenul pe care il va ocupa in zona centrala a urbei. Spatiile comerciale si parcarea supraetajata vor fi o parte dintr-o cladire de patru etaje.

“A fost organizata o licitatie la care au participat patru firme. Primaria a cerut amenajarea a minimum 250 de locuri de parcare. A castigat firma condusa de Dumitru Huidu. Este vorba despre amenjarea unei parcari supraterane, pe un spatiu de peste 5.500 de mp, spatii comerciale, iar durata concesionarii terenului este de 49 de ani. Durata de executie a proiectului este de doi ani si sase luni”, a precizat Ramona Evulescu, purtatoarea de cuvant a Primariei Targu-Jiu, citata de NewsIn.

Parcarea supraterana va fi pe platforma cladirii si va avea 550 de locuri de parcare pentru care se va percepe aceeasi taxa ca cea luata de primarie. “Este o investitie functionala, care va deservi cetatenii acestui oras. Parcarea va fi spatioasa, in asa fel incat cei care isi vor parca masinile nu vor avea dificultati legate de spatiu. Portierele automobilelor nu se vor atinge. Vor fi doua cai de acces la parcare, iar in interior, pentru persoane, mai multe lifturi pentru a urca de la un etaj la altul”, a precizat Dumitru Huidu. Patronul spera ca lucrarea va fi gata in luna mai a anului viitor.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.