CPP Management Consultants ltd impreuna cu Orex Imobiliare dezvolta pentru holding-ul Atlassib, primul centru comercial premium din Sibiu. Este vorba despre un proiect dezvoltat in totalitate de holding-ul Atlassib sub forma unei cladiri noi, in inima Sibiului.

La numai 20 de metri de Piata Mare din Sibiu, Luxury Gallery este primul centru comercial premium din Sibiu, dar si din regiunea de sud-vest a Ardealului. De asemenea, este primul centru comercial din Sibiu dedicat modei, accesoriilor, produselor de infrumusetare de sine statator, fara a fi parte dintr-un complex comercial.

Constructia cladirii se va finaliza la sfarsitul lunii martie, iar in centrul comercial va gazdui doar brand-uri internationale de nivel premium si luxury.

Intr-un centru de oras, ca multe altele din Romania, dominat de sucursale, agentii bancare, farmacii si companii de asigurari, Luxury Gallery Sibiu isi propune sa devina o destinatie pentru locuitorii Sibiului si ai marilor orase din imprejurimi pentru achizitionarea de produse de calitate intr-un ambient de exceptie.


Despre autor:

Wall-Street

Citeste articolul integral in Wall-Street

Sursa: Wall-Street


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.