Zona nu este un criteriu primordial pentru clienti, pentru ca fiecare zona are clientela ei, depinde si de specificul restaurantului, de servicii si de preturile pe care le practica. Vilele pretabile pentru amenjarea unui restaurant se inchiriaza cu 20-25 euro / metru patrat, iar spatiile de la parterul office-building-urilor, cu 30- 40 euro / metru patrat. Pentru acestea din urma, chiriasul care doreste sa infiinteze un restaurant, trebuie sa obtina acceptul celorlalti locatari pentru a desfasura aceasta activitate.
Despre autor:
Citeste articolul integral in Corporatenews
Sursa: Corporatenews
Te-ar putea interesa si:
In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.
-
Analiză Clean Recycle: numărul deșeurilor de ambalaje, în creștere de sărbători
Sursa: green.start-up.ro
-
Femeia care rescrie felul în care copiii învață să vorbească
Sursa: start-up.ro
-
5 jocuri de jucat cu copiii în zilele ploioase
Sursa: garbo.ro
-
Oana Radu a pierdut în instanță în fața fostului soț, Cătălin Dobrescu!...
Sursa: kudika.ro
-
Patronatele Bancare și federațiile sindicale au semnat noul Contract Colectiv...
Sursa: futurebanking.ro
-
Răzvan Ghenu, Arggo: Ne confruntăm cu din ce în ce mai multe atacuri cibernetice
Sursa: retail.ro
-
Soarele răsare din Vestul României: Județul Arad pregătește un nou parc...
Sursa: wall-street.ro