In acest articol am ales sa va prezentam cateva imagini cu interiorul recent renovat al unui imobil de secol 19, intr-o maniera contemporana, pornind de la principiile simplitatii si functionalitatii.

3=2+1

Interiorul locuintei prezentate in acest articol a fost amenajat de catre arhitectul italian Francesco Moncada. Este vorba de o casa de trei nivele ce cuprinde o locuinta pentru musafiri, situata la parter, si partea propriu-zisa de locuit, la urmatoarele doua nivele, de unde vine si denumirea proiectului de 3=2+1.

Eclectism

Proiectul a constat in renovarea unei cladiri de secol 19 din centrul istoric al orasului Siracuza, Sicilia. In ciuda restrictiilor legislative cu privire la procesul de restaurare si conservare in cadrul centrului istoric aflat sub protectia UNESCO, proprietarul si-a dorit un interior contemporan.

Casa de oaspeti

Primul nivel, zona rezervata oaspetilor constituie un spatiu de plan deschis in care pardoseala este acoperita cu placi mari de furnir.

Pentru galeria foto a locuintei amenajate de Francesco Moncada clic aici.


Despre autor:

Condo

Sursa: Condo


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.