Nimrod Zvik, directorul de marketing al subsidiarei BSG in Romania, Seven Hills si responsabil, in ultimii doi ani, pentru proiectul West Park, a preluat la inceputul acestei luni functia de director de marketing al companiei Romania Invest.

Nimrod Zvik s-a nascut la Tel Aviv, unde a studiat marketingul, managementul si psihologia. A lucrat la proiectul West Park Residential, cu 1.500 de unitati si a fost responsabil pentru pregatirea proiectului UpTown, cu 252 de unitati, pe care Seven Hills il va dezvolta la Ploiesti.

Planul de dezvoltare pentru Romania Invest cuprinde , printre altele, colaborarea cu mai multe companii din real estate si achizitionarea a peste 40% din apartamentele unui complex rezidential.

“Romania Invest s-a concentrat pana acum pe etapa de investitii. Acum este timpul sa incepem sa vindem, asa ca avem nevoie de un department de vanzari. Ideile de marketing ale lui Nimrod sunt foarte apropiate de ale mele ", a declarat Bjorn Hauge, Country Manager pentru Romania Invest AS.


Despre autor:

Wall-Street

Citeste articolul integral in Wall-Street

Sursa: Wall-Street


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.