Steven L. Good, presedinte si CEO al companiei de consultanta imobiliara Sheldon Good & Co., in varsta de 52 de ani, a fost gasit mort in masina sa, intr-o padure din apropierea orasului Chicago. Politia banuieste ca a fost vorba de o sinucidere.

Good a fost gasit impuscat in cap in masina sa, la cativa kilometri de Chicago. Politistii au gasit si arma in interiorul masinii, fara nici un bilet, scrie presa internationala.

Luna trecuta, in timpul unei sedinte, Steven Good a spus ca, in ultima vreme, piata spatiilor comerciale trece prin momente dificile. El a adaugat ca investitiile in acest sector au scazut si abia supravietuiesc din cauza conditiilor de creditare si a reducerilor de personal din piata muncii.

Compania condusa de Good, Sheldon Good & Co., a fost fondata de tatal sau in anul 1965 si avea ca obiect de activitate brokerajul pe spatii comerciale. Good a fost cel care a extins compania, aceasta devenind una dintre cele mai mari firme imobiliare specializata in licitatii din tara.


Despre autor:

Wall-Street

Citeste articolul integral in Wall-Street

Sursa: Wall-Street


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.