Grupul GE Real Estate Nordic a anuntat ieri ca si-a vandut portofoliul de 29 de proprietati unei companii imobiliare nou-infiintate, Roxanne Fastighetsfond AB. Proprietatile vandute sunt situate in 15 orase din Suedia si totalizeaza o suprafata inchiriabila de circa 230.000 mp.

GE Real Estate, prezent si pe piata locala, isi va pastra interesul pentru active, prin intermediul unei investitii in compania Roxanne. Noua companie se va concentra pe investitii in piata imobiliara suedeaza, unde chiriasii de tip guvernamental sau administrativ vor asigura peste 80% din veniturile obtinute din chirii.

Roxanne a primit o finantare initiala de circa 64,3 milioane de euro din partea unor fonduri de investitii, promitand in schimb sa isi dubleze portofoliul in urmatorii opt ani.

Pe langa GE Real Estate, ceilalti investitori sunt: Folksam ömsesidig sakförsäkring, KPA Pensionsförsäkring AB, Kapan Pensioner Försäkringsförening, Vattenfalls Pensionsstiftelse si Stiftelsen för Strategisk Forskning.


Despre autor:

Wall-Street

Citeste articolul integral in Wall-Street

Sursa: Wall-Street


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.