Executivul a simplificat procedura de expropriere a terenurilor pe care vor fi construite autostrazi si obiective de interes national, dar si procedura de solutionare a contestatiilor depuse in urma achizitiilor publice privind autostrazile.
"Am facilitat procedura prin care se expertizeaza terenul, se consemneaza banii in cont, urmand ca buldozerul sa poata lucra. Si am flexibilizat procedura de solutionare a contestatiilor de achizitie publica in domeniul contractelor care vizeaza autostrazile, tocmai pentru a nu pierde luni si ani in sir cu proceduri greoaie", a anuntat premierul Emil Boc, la finalul sedintei de marti a Executivului, informeaza NewsIn.

Prim-ministrul declarat ca Executivul a decis ca, in cazul contestatiilor, sa fie utilizata procedura contenciosului administrativ. "Este una rapida, iar instanta de judecata se pronunta in termene foarte concrete", a spus Boc.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.