Fondul austriac de investitii imobiliare Immofinanz, aflat in dificultate financiara, a raportat luni pierderi masive pe primul semestru fiscal, compania fiind afectata de reevaluari si deprecieri de active al subsidiarei Immoeast.

Immofinanz, care a anuntat ca are nevoie de 110 milioane euro (156,4 milioane dolari) pana la finalul anului, pentru a se mentine pe linia de plutire, a raportat pierderi inainte de dobanzi si taxe de 1,85 miliarde euro, fata de profitul de 431,6 milioane euro, raportat in aceeasi perioada a anului trecut.

Pierderile inainte de taxe au scazut la 2,65 miliarde euro in prima jumatate a anului fiscal 2008-2009, scrie Reuters, citat de NewsIn.

La inceputul lunii, Immofinanz a inaintat principalilor sai sase creditori un plan de restructurare. Grupul a anuntat luni ca cele sase banci au fost de acord, in principal, sa ii acorde credite, dar inca evalueaza masurile.


Despre autor:

Wall-Street

Citeste articolul integral in Wall-Street

Sursa: Wall-Street


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.